Billedgalleri fra Touren

Referat af Bakketouren onsdag den 25. juni 2008

Bakketouren, med deltagelse af Ullrich, Lance og Basso, startede ud fra Ullrichs residens på Hvidkildevej og fortsatte over Utterslev og Utterslev Mose ud til Emdrup. Herfra kørte vi langs med Københavns befæstning over Emdrupparken og Dyssegård til Gentofte Sø. Her kørte vi langs med søen til Ermelundsvej. Så kørte vi ud af Ermelundsvej til klampenborgvej og ad Klampenborgvej til Bakken.

På Bakken startede vi med at gå lidt rundt for at finde et fornuftigt spisested, for Krankerne var efterhånden blevet godt sultne, og vi faldt over Gyngehesten. Her fik vi lidt godt og spise og drikke. Efter middagen var det så tid til Bakketouren’s store begivenhed – Lance og Basso skulle en tur i rutschebanen. Dette fravalgte Ullrich. Efter at være rystet godt på plads efter turen i rutschebanen var det tid til at få en god gammeldags isvaffel, så det sluttede vi bakketouren af med. Herefter gik det hjem med toget fra Klampenborg Station. Hermed var Bakketouren 2008 gennemført efter en distance på ca.15 km. og en gennemsnitsfart på 14,55 km/t.

Formanden takker for en dejlig bakketour, ikke mindst turen i rutschebanen. Næste cykeltur er onsdag den 9. juli, hvor det gælder Tour de Skovlyst.

Formand Basso
 

Til TourArkiv